Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Banane Banana | ||
50 ml ml | Sirop de artar Sirop de artar | ||
120 ml ml | Lapte Lapte | ||
2 bucati bucata | Oua
Ou (mari) | ||
3 linguri lingura | Unt de arahide Unt de arahide | ||
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
100 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
1 lingurite lingurita | Scortisoara Scortisoara |
Optionale
Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata | |||
Fructe Fructe | |||
Stafide Stafide |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBaked oats
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam tava cu unt si hartie de copt sau spray non-stick o tava de dimensiuni mici.
Punem in blender toate ingredientele, mai putin cele optionale. Este important ca banana sa fie foarte bine coapta. Amestecam la viteza mare, pana avem o compozitie foarte cremoasa.
Adaugam ingredientele optionale, amestecam cu lingura.
Turnam totul in tava pregatita. Coacem 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.