
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Unt Unt | ||
200 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | ||
80 g g | Faina Faina | ||
40 g g | Cacao Cacao | ||
1 varfuri varf | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
200 g g | Zahar Zahar | ||
0,5 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
130 g g | Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte | ||
180 g g | Biscuiti
Biscuiti (neo) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNegresa cu ciocolata si biscuiti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topiti la bain-marie ciocolata neagra si untul. Intr-un bol, amestecati faina (cernuta), cacao si bicarbonatul. Intr-un alt bol, mixati foarte bine ouale cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
Turnati amestecul de ciocolata neagra si unt peste ouale mixate, mixati rapid, apoi adaugati amestecul de faina, cacao si bicarbonat si amestecati usor cu o spatula.
Rupeti ciocolata cu lapte in cuburi potrivite si adaugati-le in compozitia pregatita mai devreme. Rupeti biscuitii neo in bucati mici si adaugati-i si pe ei. Amestecati usor pana se omogenizeaza si turnati intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt.
Bagati la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 25 minute. Scoateti negresa, o lasati sa se raceasca putin si apoi o taiati in cuburi de marime potrivita.