
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Oua Ou | ||
125 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
200 g g | Gris de grau Gris de grau | ||
250 g g | Malai Malai | ||
150 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
Coaja de lamaie
Coaja de lamaie (dupa gust) | |||
1,5 cani cana | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
3 linguri lingura | Iaurt Iaurt | ||
Gem de visine
Gem de visine (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMalai dulce cu dulceata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frecati galbensurile cu zaharul pana cand devin o crema fina. Puneti intr-un bol grisul, malaiul, faina, sarea, praful de copt, zaharul vanilat si omogenizati cu mana totul. Apoi adaugati coaja de lamaie si portocala si adaugati amestecul de galbenusuri cu zahar. Dupa omogenizare, adaugati laptele, iaurtul si amestecati pana se incorporeaza bine. Apoi adaugati albusurile batute spuma si incorporati-le cu grija.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si adaugati compozitia in ea. Introduceti la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35-40 minute.
Lasati la racit si pudrati cu zahar. Serviti cu dulceata de visine sau de care aveti sau preferati.