Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMalai dulce cu dulceata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frecati galbensurile cu zaharul pana cand devin o crema fina. Puneti intr-un bol grisul, malaiul, faina, sarea, praful de copt, zaharul vanilat si omogenizati cu mana totul. Apoi adaugati coaja de lamaie si portocala si adaugati amestecul de galbenusuri cu zahar. Dupa omogenizare, adaugati laptele, iaurtul si amestecati pana se incorporeaza bine. Apoi adaugati albusurile batute spuma si incorporati-le cu grija.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si adaugati compozitia in ea. Introduceti la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35-40 minute.
Lasati la racit si pudrati cu zahar. Serviti cu dulceata de visine sau de care aveti sau preferati.