
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Piper Piper | ||
200 g g | Branza feta Branza feta | |
200 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
0,5 lingurite lingurita | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
0,5 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
Afine Afine | ||
Rodie
Rodie (seminte) | ||
Rucola Rucola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRondele de cartofi dulci cu branza feta si iaurt grecesc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati si taiati in rondele subtiri cartoful dulce. Preincalziti cuptorul la 180° C. Puneti rondele de cartof dulce pe o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu piper. Bagati la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand cartofii devin aurii si crocanti. Apoi ii scoateti si va ocupati de topping.
Dati branza feta prin razatoare si o puneti intr-un bol. Adaugati iaurtul si omogenizati pana obtineti un amestec cremos. Adaugati un varf de lingurita suc de lamaie, cimbru tocat si asezonati cu piper. Omogenizati bine totul.
Pe un platou, puneti cate 3 rondele de cartof si apoi o lingurita din toppingul de branza si iaurt. Asezonati cu afine si seminte de rodie. Puteti pune si cate o frunza de rucola. Pofta buna!