meriți să fii surprins
Rondele de cartofi dulci cu branza feta si iaurt grecesc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Cartofi dulci Cartof dulce
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Piper Piper
200 g g Branza feta Branza feta
200 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
0,5 lingurite lingurita Zeama de lamaie Zeama de lamaie
0,5 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
Afine Afine
Rodie Rodie
(seminte)
Rucola Rucola

Rondele de cartofi dulci cu branza feta si iaurt grecesc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(8)

Mod de preparare

Spalati si taiati in rondele subtiri cartoful dulce. Preincalziti cuptorul la 180° C. Puneti rondele de cartof dulce pe o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu piper. Bagati la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand cartofii devin aurii si crocanti. Apoi ii scoateti si va ocupati de topping.

Dati branza feta prin razatoare si o puneti intr-un bol. Adaugati iaurtul si omogenizati pana obtineti un amestec cremos. Adaugati un varf de lingurita suc de lamaie, cimbru tocat si asezonati cu piper. Omogenizati bine totul.

Pe un platou, puneti cate 3 rondele de cartof si apoi o lingurita din toppingul de branza si iaurt. Asezonati cu afine si seminte de rodie. Puteti pune si cate o frunza de rucola. Pofta buna!