meriți să fii surprins
Chec cu spanac si rosii uscate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Unt Unt
100 g g Spanac Spanac
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
40 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
3 bucati bucata Oua Ou
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
100 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
7 felii felie Rosii uscate Rosii uscate
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Chec cu spanac si rosii uscate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(6)

Mod de preparare

Turnati putin ulei de masline si unt intr-o tigaie. Lasati sa se topeasca untul si apoi adaugati spanacul si caliti-l, amestecand usor. Dupa ce ati calit spanacul, transferati-l intr-un bol. Apoi, taiati cepele si puneti-le la calit. Le transferati si pe ele intr-un bol.

Pentru aluat, amestecati intr-un castron faina si praful de copt. Adaugati uleiul de masline, ouale, parmezanul si oregano. Incepeti sa amestecati si turnati laptele treptat pentru a evita formarea cocoloaselor. Dupa ce s-a omogenizat bine torul, adaugati spanacul calit, rosii uscate taiate si ceapa calita si asezonati cu sare si piper. Amestecati pana la omogenizare.

Ungeti o forma termorezistenta cu unt si turnati compozitia. Bagati la cuptor timp de 45 de minute la 180 grade C.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei