
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
10 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 g g | Unt Unt | ||
100 g g | Spanac Spanac | ||
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
200 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
1 lingurite lingurita | Oregano Oregano | ||
100 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
7 felii felie | Rosii uscate Rosii uscate | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChec cu spanac si rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Turnati putin ulei de masline si unt intr-o tigaie. Lasati sa se topeasca untul si apoi adaugati spanacul si caliti-l, amestecand usor. Dupa ce ati calit spanacul, transferati-l intr-un bol. Apoi, taiati cepele si puneti-le la calit. Le transferati si pe ele intr-un bol.
Pentru aluat, amestecati intr-un castron faina si praful de copt. Adaugati uleiul de masline, ouale, parmezanul si oregano. Incepeti sa amestecati si turnati laptele treptat pentru a evita formarea cocoloaselor. Dupa ce s-a omogenizat bine torul, adaugati spanacul calit, rosii uscate taiate si ceapa calita si asezonati cu sare si piper. Amestecati pana la omogenizare.
Ungeti o forma termorezistenta cu unt si turnati compozitia. Bagati la cuptor timp de 45 de minute la 180 grade C.