
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec cu spanac si rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Turnati putin ulei de masline si unt intr-o tigaie. Lasati sa se topeasca untul si apoi adaugati spanacul si caliti-l, amestecand usor. Dupa ce ati calit spanacul, transferati-l intr-un bol. Apoi, taiati cepele si puneti-le la calit. Le transferati si pe ele intr-un bol.
Pentru aluat, amestecati intr-un castron faina si praful de copt. Adaugati uleiul de masline, ouale, parmezanul si oregano. Incepeti sa amestecati si turnati laptele treptat pentru a evita formarea cocoloaselor. Dupa ce s-a omogenizat bine torul, adaugati spanacul calit, rosii uscate taiate si ceapa calita si asezonati cu sare si piper. Amestecati pana la omogenizare.
Ungeti o forma termorezistenta cu unt si turnati compozitia. Bagati la cuptor timp de 45 de minute la 180 grade C.