meriți să fii surprins
Vinete la cuptor cu usturoi si branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Vinete Vanata
Sare Sare
150 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
4 catei catel Usturoi Usturoi
100 g g Branza feta Branza feta
Cimbru Cimbru
(verde)
frunze frunza Busuioc Busuioc
1 - 2 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde

Vinete la cuptor cu usturoi si branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(55)

Mod de preparare

Spalati vinetele intregi si stergeti-le bine. Taiati-le pe lung, in doua. Cu un cutit bine ascutit crestati miezul vinetelor in forma de romburi, dar fara a strapunge coaja acestora.

Puneti-le intr-o tava termorezistenta si presarati-le cu sare. Ungeti-le cu ulei de masline, iar cu usturoiul tocat marunt impanati vinetele.

Adaugati si branza feta taiata cubulete, cimbrul verde, frunzele de busuioc taiate si ceapa verde.

Bagati tava cu vinete in cuptorul foarte bine incins la 220°C si coaceti-le timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!