
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Vinete Vanata | |
Sare Sare | ||
150 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
100 g g | Branza feta Branza feta | |
Cimbru
Cimbru (verde) | ||
frunze frunza | Busuioc Busuioc | |
1 - 2 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVinete la cuptor cu usturoi si branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati vinetele intregi si stergeti-le bine. Taiati-le pe lung, in doua. Cu un cutit bine ascutit crestati miezul vinetelor in forma de romburi, dar fara a strapunge coaja acestora.
Puneti-le intr-o tava termorezistenta si presarati-le cu sare. Ungeti-le cu ulei de masline, iar cu usturoiul tocat marunt impanati vinetele.
Adaugati si branza feta taiata cubulete, cimbrul verde, frunzele de busuioc taiate si ceapa verde.
Bagati tava cu vinete in cuptorul foarte bine incins la 220°C si coaceti-le timp de 40-45 de minute.
Pofta buna!