
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Biscuiti cu ovaz Biscuiti cu ovaz | |
65 g g | Unt Unt | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
600 g g | Crema de branza Crema de branza | |
100 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 bucati bucata | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
200 g g | Ciocolata alba Ciocolata alba |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake cu ciocolata alba
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Este un cheesecake fara coacere insa nu folosim gelatina, ci lasam ciocolata alba topita sa faca treaba gelatinei iar rezultatul este un cheesecake cremos, absolut delicios!
Tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara o forma pentru tort cu pereti detasabili, de 28-30cm diametru.
Maruntim biscuitii digestivi in blender, apoi ii amestecam cu untul topit. Punem amestecul in tava si il nivelam, apasand foarte bine cu lingura, astfel incat sa avem un strat uniform si bine legat. Dam tava la rece pana pregatim umplutura.
Pentru umplutura, amestecam cu mixerul crema de branza, zaharul pudra si miezul de la pasataia de vanilie. Adaugam frisca batututa, amestecam din nou si la final ciocolata alba topita, dupa ce s-a racit putin. Omogenizam totul si turnam compozitia in tava, peste stratul de biscuiti.
Dam tava la rece cel putin 6 ore, de preferinta peste noapte. Puteti foarte bine sa lasati cheesecake-ul exact asa cum e si sa il decorati pur si simplu cu fructe proaspete, sos caramel, bezele. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.