meriți să fii surprins
Cheesecake fara coacere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

300 g g Biscuiti digestivi Biscuiti digestivi
125 g g Unt Unt
500 g g Crema de branza Crema de branza
100 g g Zahar pudra Zahar pudra
200 g g Frisca lichida Frisca lichida
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 bucati bucata Limete Limeta
2 bucati bucata Oua Ou
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
100 g g Zahar Zahar

Cheesecake fara coacere

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(7)

Mod de preparare

Folosim coaja de la o lamaie si coaja de la o lime pentru aroma si decoram totul cu bezea, pentru ca e ceva special in combinatia lamaie-bezea.

Pentru crusta Cheesecake cu lamaie si bezea: Dam biscuitii prin blender, ii amestecam cu untul topit. Presam compozitia de biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili de 18cm diametru. Nu uitati sa tapetati fundul tavii cu hartie de copt. Folosim un pahar pentru a presa biscuitii intr-un strat uniform, dam la rece pana ne ocupam de umplutura.

Pentru umplutura Cheesecake cu lamaie si bezea: Scurgem crema de branza si o amestecam cu zaharul pudra, cu mixerul 2-3 minute. Cu mixerul pornit, adaugam smantana dulce (care trebuie sa fie foarte rece). Continuam sa amestecam 5-7 minute pana crema se intareste. Adaugam sucul si coaja de la o lime si coaja de la o lamaie. Continuam sa amestecam pana compozitia e bine intarita. Turnam crema de branza peste crusta de biscuiti, dam la rece min 12 ore.

Pentru bezea Cheesecake cu lamaie si bezea: Batem albusurile cu un praf de sare pana avem o bezea moale. Adaugam zaharul tos, lingura cu lingura, amestecand pana avem o bezea tare, lucioasa. Cu ajutorul unui pos cu sprit, decoram cheesecake-ul cu bezea, apoi folosim o torta pentru a rumeni bezeaua. Dam din nou la rece pana la servire. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.