
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Inghetata
Inghetata (vanilie) | |
300 g g | Capsuni
Capsuni (proaspete) | |
500 g g | Inghetata
Inghetata (capsuni) | |
10 - 15 bucati bucata | Biscuiti
Biscuiti (amarettini) | |
Sos de cacao Sos de cacao |
ornare
100 g g | Capsuni
Capsuni (proaspete) | |
Sos de cacao Sos de cacao |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTort de inghetata si capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati capsunile si impartiti-le in mod egal: 150g le taiati in jumatati si 150g le taiati cubulete.
Scoateti inghetata din congelator si lasati-o sa se inmoaie timp de 10 minute.
Pregatiti tava in care faceti tortul de inghetata. Puneti un strat de folie alimentara in tava astfel incat marginile sa atarne pentru a putea scoate la final tortul de inghetata din forma.
Puneti in tava un prim strat de inghetata de vanilie si neteziti bine.
Puneti jumatatile de capsuni pe margine, iar pe cele taiate cubulete, le puneti in mijloc.
Adaugati si inghetata de capsuni si neteziti bine.
Dati la congelator pentru cel putin 4 ore.
Dupa ce ati scos tortul de inghetata de la congelator, puteti orna cu biscuiti Amarettini. Bagati din nou la congelator pentru 10 minute; rasturnati tortul, astfel incat partea de inghetata de vanilie sa fie in sus si ornati-l cu sos de cacao si capsuni proaspete, taiate jumatati.
Pofta buna!