
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
450 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
30 ml ml | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
30 g g | Cacao Cacao | ||
20 g g | Cafea instant Cafea instant | ||
30 ml ml | Apa Apa | ||
160 ml ml | Zahar brun Zahar brun | ||
10 ml ml | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
30 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
60 ml ml | Brandy Brandy | ||
60 g g | Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCheesecake de ciocolata si cafea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 160 grade C si unge cu unt baza detasabila a unei forme de prajituri cu diametrul de 20 cm. Presara cacao si las-o apoi deoparte.
Bate crema de branza pana cand capata o consistenta fina. Cerne deasupra faina de prajituri si cacaua. Dizolva cafeaua instant in apa clocotinda si adaug-o impreuna cu zaharul, esenta de vanilie, frisca si ouale in preparatul din crema de branza. Amesteca totul pana cand capata o consistenta fina. Asaza biscuitii pe baza formei de prajituri si insiropeaza-i cu vinars sau vin dulce. Dupa ce siropul s-a absorbit, intinde un strat subtire din compozitia de cheesecake peste biscuiti. Lasa totul sa se odihneasca putin, apoi toarna si restul compozitiei.
Coace timp de o ora pana cand se intareste, las-o sa se raceasca la temperatura camerei si apoi tine-o la frigider cat timp este nevoie. Presara cacao deasupra si serveste cu inghetata sau frisca.