
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCheesecake de ciocolata si cafea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 160 grade C si unge cu unt baza detasabila a unei forme de prajituri cu diametrul de 20 cm. Presara cacao si las-o apoi deoparte.
Bate crema de branza pana cand capata o consistenta fina. Cerne deasupra faina de prajituri si cacaua. Dizolva cafeaua instant in apa clocotinda si adaug-o impreuna cu zaharul, esenta de vanilie, frisca si ouale in preparatul din crema de branza. Amesteca totul pana cand capata o consistenta fina. Asaza biscuitii pe baza formei de prajituri si insiropeaza-i cu vinars sau vin dulce. Dupa ce siropul s-a absorbit, intinde un strat subtire din compozitia de cheesecake peste biscuiti. Lasa totul sa se odihneasca putin, apoi toarna si restul compozitiei.
Coace timp de o ora pana cand se intareste, las-o sa se raceasca la temperatura camerei si apoi tine-o la frigider cat timp este nevoie. Presara cacao deasupra si serveste cu inghetata sau frisca.