meriți să fii surprins
Cheesecake de ciocolata si cafea

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

450 g g Crema de branza Crema de branza
30 ml ml Faina alba de grau Faina alba de grau
30 g g Cacao Cacao
20 g g Cafea instant Cafea instant
30 ml ml Apa Apa
160 ml ml Zahar brun Zahar brun
10 ml ml Esenta de vanilie Esenta de vanilie
30 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
3 bucati bucata Oua Ou
60 ml ml Brandy Brandy
60 g g Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt

Cheesecake de ciocolata si cafea

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:35 h
(15)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 160 grade C si unge cu unt baza detasabila a unei forme de prajituri cu diametrul de 20 cm. Presara cacao si las-o apoi deoparte.

Bate crema de branza pana cand capata o consistenta fina. Cerne deasupra faina de prajituri si cacaua. Dizolva cafeaua instant in apa clocotinda si adaug-o impreuna cu zaharul, esenta de vanilie, frisca si ouale in preparatul din crema de branza. Amesteca totul pana cand capata o consistenta fina. Asaza biscuitii pe baza formei de prajituri si insiropeaza-i cu vinars sau vin dulce. Dupa ce siropul s-a absorbit, intinde un strat subtire din compozitia de cheesecake peste biscuiti. Lasa totul sa se odihneasca putin, apoi toarna si restul compozitiei.

Coace timp de o ora pana cand se intareste, las-o sa se raceasca la temperatura camerei si apoi tine-o la frigider cat timp este nevoie. Presara cacao deasupra si serveste cu inghetata sau frisca.