Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
150 g g | Unt sarat Unt sarat | |
150 g g | Zahar Zahar | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
200 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlondie cu ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu unt si faina o tava de 21x23cm.
Topim untul, il lasam sa se racoreasca putin. Adaugam zaharul brun. Amestecam cu mixerul la viteza mare 2-3 minute.
Adaugam ouale, amestecam foarte bine. Punem si faina si praful de copt. Amestecam cat sa fie incorporate.
Tocam ciocolata neagra grosier, folosind un cutit. Adaugam si ciocolata in aluat, amestecam.
Punem compozitia in tava, nivelam cu spatula.
Coacem prajitura blondie cu ciocolata 30-35 minute sau pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.