meriți să fii surprins
Blondie cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Ce e o “blondie”? O brownie fara ciocolata! Aceasta este o blondie hibrid, pentru ca are ciocolata, doar ca nu e topita in compozitie, ci o gasiti in bucati mari si delicioase prin prajitura.

Ingrediente

150 g g Unt sarat Unt sarat
150 g g Zahar Zahar
2 bucati bucata Oua Ou
200 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
200 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra

Blondie cu ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(18)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu unt si faina o tava de 21x23cm.

Topim untul, il lasam sa se racoreasca putin. Adaugam zaharul brun. Amestecam cu mixerul la viteza mare 2-3 minute.

Adaugam ouale, amestecam foarte bine. Punem si faina si praful de copt. Amestecam cat sa fie incorporate.

Tocam ciocolata neagra grosier, folosind un cutit. Adaugam si ciocolata in aluat, amestecam.

Punem compozitia in tava, nivelam cu spatula.

Coacem prajitura blondie cu ciocolata 30-35 minute sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.