
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Blat de tort
Blat de tort (vanilie ) | |
300 g g | Capsuni Capsuni | |
4 linguri lingura | Zahar Zahar | |
200 ml ml | Apa Apa | |
200 ml ml | Frisca Frisca | |
300 g g | Inghetata
Inghetata (capsune si frisca) | |
Menta
Menta (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura cu inghetata, frisca si capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme rotunde taiem din blatul de tort cercuri mici.
2. Preparam un sirop din jumatate din cantitatea de capsuni, apa si zahar, il lasam sa se concentreze pe foc, apoi cu acest sirop imbibam formele de blat.
3. Adaugam inghetata, punem deasupra o alta forma de blat, intindem frisca si asezam cele mai frumoase capsuni deasupra. Ornam cu frunze de menta.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.