
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Kaki Kaki | |
250 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
1 linguri lingura | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 linguri lingura | Sare de mare Sare de mare | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Zahar Zahar | |
113 g g | Unt Unt | |
140 g g | Stafide Stafide | |
125 g g | Miez de nuca Miez de nuca | |
1 lingurite lingurita | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFursecuri cu kaki
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180°C si dizolva bicarbonatul de sodiu inpulpa de kaki, apoi las-o deoparte. Amesteca faina, condimentele si sarea si lasa-le si pe acestea deoparte.
Amesteca untul cu zaharul pana ce obtii o crema pufoasa si incorporeaza oul batand, apoi pulpa de kaki. Adauga si ingredientele uscate si amesteca, apoi nucile si stafidele.
Unge o tava de copt si formeaza fursecurile dozand cu o lingurita mixtura preparata, apoi introdu-le la cuptor timp de cca. 15 minute.
Sfat: daca ai mai mult kaki, poti congela pulpa fructelor pe care nu le folosesti, pentru a o utiliza mai tarziu.