meriți să fii surprins
Fursecuri cu kaki

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Kaki Kaki
250 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 linguri lingura Scortisoara macinata Scortisoara macinata
1 linguri lingura Sare de mare Sare de mare
1 bucati bucata Oua Ou
200 g g Zahar Zahar
113 g g Unt Unt
140 g g Stafide Stafide
125 g g Miez de nuca Miez de nuca
1 lingurite lingurita Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu

Fursecuri cu kaki

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(2)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180°C si dizolva bicarbonatul de sodiu inpulpa de kaki, apoi las-o deoparte. Amesteca faina, condimentele si sarea si lasa-le si pe acestea deoparte.

Amesteca untul cu zaharul pana ce obtii o crema pufoasa si incorporeaza oul batand, apoi pulpa de kaki. Adauga si ingredientele uscate si amesteca, apoi nucile si stafidele.

Unge o tava de copt si formeaza fursecurile dozand cu o lingurita mixtura preparata, apoi introdu-le la cuptor timp de cca. 15 minute.

Sfat: daca ai mai mult kaki, poti congela pulpa fructelor pe care nu le folosesti, pentru a o utiliza mai tarziu.