Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiscotti cu nuci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza o tava mare cu hartie de copt.
Intr-un bol incapator amesteca zaharul brun, zaharul vanilinat, faina si praful de copt.
Pasul 2
Fa o gropita in mijloc, pune ouale, untul topit. Amesteca cu lingura de lemn pana ai un aluat bine legat.
Pasul 3
Incorporeaza si nucile, framanta. Muta aluatul pe masa pudrata cu putina faina. Modeleaza aluatul sub forma unui baston de 10x25cm.
Pasul 4
Coace 15 minute, apoi scoate din cuptor cand aluatul are crusta. Taie in felii de cca 1.5 cm grosime.
Pune biscotti din nou pe tava. Unge biscotti cu galbenus de ou, cu ajutorul unei pensule de patiserie.
Coace alte 10-12 minute sau pana sunt rumeniti.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.