meriți să fii surprins
Biscotti cu nuci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Biscotti cu nuci sunt prietenii cei mai buni ai unui pahar cu lapte cald (sau rece)! Dar merg perfect si la ceai si mai ales la cafea. Se pregatesc usor daca urmezi toti pasii retetei cu grija si se pastreaza excelent pana la o saptamana in frigider, in caserola inchisa ermetic.

Ingrediente

250 g g Faina Faina
150 g g Zahar brun Zahar brun
2 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
2 bucati bucata Oua Ou
50 g g Unt Unt
100 g g Miez de nuca Miez de nuca
1 bucati bucata Galbenusuri Galbenus

Biscotti cu nuci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(84)

Mod de preparare

Pasul 1

Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza o tava mare cu hartie de copt.

Intr-un bol incapator amesteca zaharul brun, zaharul vanilinat, faina si praful de copt.

Pas 1 - Biscotti cu nuci

Pasul 2

Fa o gropita in mijloc, pune ouale, untul topit. Amesteca cu lingura de lemn pana ai un aluat bine legat.

Pas 2 - Biscotti cu nuci

Pasul 3

Incorporeaza si nucile, framanta. Muta aluatul pe masa pudrata cu putina faina. Modeleaza aluatul sub forma unui baston de 10x25cm.

Pas 3 - Biscotti cu nuci

Pasul 4

Coace 15 minute, apoi scoate din cuptor cand aluatul are crusta. Taie in felii de cca 1.5 cm grosime.

Pune biscotti din nou pe tava. Unge biscotti cu galbenus de ou, cu ajutorul unei pensule de patiserie.

Coace alte 10-12 minute sau pana sunt rumeniti.

Pas 4 - Biscotti cu nuci

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

Ouă de găină, MOuă de găină, M
Ouă de găină, M
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
8,65Lei
Biscotti cu nuci
45 min

Biscotti cu nuci

Ingrediente

Faina
250 g
Zahar brun
150 g
Zahar vanilat
2 plic
Praf de copt
1 plic
Ou
2 bucata
Unt
50 g
Miez de nuca
100 g
Galbenus
1 bucata
Pas 1 - Biscotti cu nuci
10 min

Pasul 1

Pas 1 - Biscotti cu nuci

Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza o tava mare cu hartie de copt.

Intr-un bol incapator amesteca zaharul brun, zaharul vanilinat, faina si praful de copt.

Faina: 250 g
Zahar brun: 150 g
Zahar vanilat: 2 plic
Praf de copt: 1 plic
Pas 2 - Biscotti cu nuci
5 min

Pasul 2

Pas 2 - Biscotti cu nuci

Fa o gropita in mijloc, pune ouale, untul topit. Amesteca cu lingura de lemn pana ai un aluat bine legat.

Ou: 2 bucata
Unt: 50 g
Pas 3 - Biscotti cu nuci
5 min

Pasul 3

Pas 3 - Biscotti cu nuci

Incorporeaza si nucile, framanta. Muta aluatul pe masa pudrata cu putina faina. Modeleaza aluatul sub forma unui baston de 10x25cm.

Miez de nuca: 100 g
Pas 4 - Biscotti cu nuci
25 min

Pasul 4

Pas 4 - Biscotti cu nuci

Coace 15 minute, apoi scoate din cuptor cand aluatul are crusta. Taie in felii de cca 1.5 cm grosime.

Pune biscotti din nou pe tava. Unge biscotti cu galbenus de ou, cu ajutorul unei pensule de patiserie.

Coace alte 10-12 minute sau pana sunt rumeniti.

Galbenus: 1 bucata
Biscotti cu nuci

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4