
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiscuiti cu mere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Toate ingredientele pentru reteta de Biscuiti cu mere trebuie sa fie la temperatura camerei, inclusiv untul, care e de preferat sa fie cat mai moale.
Intr-un bol incapator spumam ouale, zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, scortisoara. Amestecam cu mixerul la viteza mare 3-4 minute sau pana avem o spuma si ouale isi dubleaza volumul.
Adaugam untul moale, amestecam. Urmeaza sa adaugam faina, cernuta impreuna cu praful de copt. Vom obtine un aluat omogen, vartos.
Adaugam merele curatate si taiate cubulete mici. Incorporam merele cu ajutorul unei spatule. Folosind o lingura pentru inghetata sau cu mainile usor ude, modelam biscuitii, de marimea unui glob de inghetata. Punem biscuitii in tava, pe hartie de copt.
Incingem cuptorul la 180°C. Coacem biscuitii 20 minute sau pana sunt aurii si putin rumeniti pe margini. Ii lasam sa se raceasca foarte bine inainte de a-i puda cu zahar. Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Tot ce trebuie sa stii despre reteta: Sunt niste biscuiti rustici, nu au o forma anume si sunt foarte usor de modelat cu mainile usor umede sau pur si simplu folosind o lingura pentru inghetata pentru a face gramajoare de aluat. Biscuitii se pastreaza fragezi 3-4 zile in punga inchisa ermetic sau in caserole. Sunt perfecti pentru cei mici, in pachetelul de la scoala. Puteti omite zaharul pudra daca ii pregatiti pentru copii si puteti scadea la jumatate cantitatea de zahar din reteta.