meriți să fii surprins
Biscuiti cu fulgi de ovaz

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Faina Faina
200 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
150 g g Zahar Zahar
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
2 bucati bucata Oua Ou
100 ml ml Lapte Lapte
60 ml ml Ulei Ulei
50 g g Zmeura Zmeura
(congelata)
50 g g Ciocolata Ciocolata

Biscuiti cu fulgi de ovaz

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(143)

Mod de preparare

Puneti fulgii de ovaz, faina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilinat intr-un bol si amestecati bine totul. Apoi adaugati ouale, laptele bio (care este la temperatura camerei), uleiul si omogenizati foarte bine. Dupa ce ati omogenizat, adaugati zmeura congelata si ciocolata maruntita.

Tapetati o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri de inghetata sau pur si simplu cu 2 linguri, modelati biscuitii.

Bagati tava la cuptor, la 170°C, timp de 12-15 minute, daca doriti sa fie mai pufosi sau 20 minute daca doriti sa fie mai crocanti. Atentie, biscuitii trebuie sa fie moi, pentru ca ei se mai intaresc atunci cand se racesc.

Pofta buna!