
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Faina Faina | |
200 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
150 g g | Zahar Zahar | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
100 ml ml | Lapte Lapte | |
60 ml ml | Ulei Ulei | |
50 g g | Zmeura
Zmeura (congelata) | |
50 g g | Ciocolata Ciocolata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiscuiti cu fulgi de ovaz
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti fulgii de ovaz, faina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilinat intr-un bol si amestecati bine totul. Apoi adaugati ouale, laptele bio (care este la temperatura camerei), uleiul si omogenizati foarte bine. Dupa ce ati omogenizat, adaugati zmeura congelata si ciocolata maruntita.
Tapetati o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri de inghetata sau pur si simplu cu 2 linguri, modelati biscuitii.
Bagati tava la cuptor, la 170°C, timp de 12-15 minute, daca doriti sa fie mai pufosi sau 20 minute daca doriti sa fie mai crocanti. Atentie, biscuitii trebuie sa fie moi, pentru ca ei se mai intaresc atunci cand se racesc.
Pofta buna!