meriți să fii surprins
Decoratiuni pentru brad din turta dulce

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Miere Miere
50 g g Zahar Zahar
50 g g Unt Unt
4 linguri lingura Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
250 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
2 lingurite lingurita Condimente Condimente
(de Craciun)
150 g g Zahar pudra Zahar pudra
0,5 bucati bucata Praf de copt Praf de copt
Colorant alimentar Colorant alimentar
(dupa gust)
Ornamente ciocolata Ornamente ciocolata
(dupa gust)

Decoratiuni pentru brad din turta dulce

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:15 h
(0)

Mod de preparare

Incalziti scurt mierea, zaharul, untul si laptele si lasati-le apoi sa se raceasca. Treceti faina, praful de copt si condimentele impreuna prin sita apoi framantati impreuna cu amestecul de unt si lasati aluatul rezultat la frigider timp de 1 ora. Intindeti aluatul si taiati formele dorite. Puneti hartie de copt pe fundul tavii, iar apoi asezati formele. Nu uitati sa faceti gaura pentru agatatoare.

Incalziti cuptorul la 175 de grade Celsius si coaceti aproximativ 12 minute, apoi lasati sa se raceasca.

Treceti zaharul pudra prin sita si amestecati bine cu putina apa. Impartiti amestecul pe portii si colorati-l dupa plac.

Ornati apoi turta folosind o punga cu gaura sau un dispozitiv special. Presarati apoi ornamentele din ciocolata. Lasati sa se usuce, apoi treceti cu atentie funda prin gaura, innodati-o si... gata.