« Inapoi

Pui cu curmale

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

60 Min.
(7)
Durată
Dificultate
7 Aprecieri
Pui cu curmale
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 60 Min.

Dam pulpele de pui prin faina si le prajim in ulei incins cu un capac pana cand se rumenesc bine.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa si ardeiul iute in ulei de floarea-soarelui si adaugam curmalele maruntite si stafidele. Le stropim cu vin alb si le lasam la redus.

Adaugam patrunjelul tocat marunt si pulpele de pui rumenite pe care le amestecam pana se imbraca bine in sos. Le acoperim cu un capac si le lasam la fiert 7-8 minute.

Servim fierbinte, langa orez alb fiert.

Pofta buna!