
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
900 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
200 g g | Curmale Curmala | |
80 g g | Fistic Fistic | |
2 bucati bucata | Portocale Portocala | |
180 g g | Orez basmati Orez basmati | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
50 g g | Unt Unt | |
80 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
1 linguri lingura | Ulei de fistic Ulei de fistic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui marocan cu orez basmati
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie mare punem uleiul la incins si prajim pulpele de pui pana se rumenesc. Adaugam coaja si sucul de portocala, curmalele sau smochinele si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba 10 minute la foc mic, iar imediat ce este gata adaugam unt.
Intre timp ne apucam de orezul basmati. Intr-o craticioara punem uleiul de fistic si orezul basmati. Calim orezul 2 minute la foc mare, dupa care adaugam 500 ml de apa si lasam sa fiarba la foc mic cu un capac.
Imediat ce orezul este gata ii adaugam untul, ceapa verde si fistic tocat marunt. Servim impreuna cu puiul fierbinte. Pofta buna!