« Inapoi

Piept de rata cu sote de ciuperci si sos de vin rosu

Feluri Principale

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Piept de rata cu sote de ciuperci si sos de vin rosu
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Crestam pielea pieptului de rata si il masam cu sare, piper, cimbru si busuioc.

Prajim pieptul de rata pe partea cu pielea pana cand aceasta se rumeneste, apoi dam la cuptor la 180°C timp de 12 minute.

Lasam ciupercile la scurs intr-o sita, iar apoi le tragem la tigaie in unt incins cu ceapa tocata marunt si le stropim cu otet.

Pentru sosul de vin rosu, lasam vinul sa fiarba cu zahar si unt pana cand se reduce la jumatate din cantitate. Servim totul impreuna.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!