
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Branza halloumi Branza halloumi | |
150 g g | Ardei copt Ardei copt | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
40 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
30 ml ml | Otet balsamic Otet balsamic | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHalloumi cu ardei copti marinati
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Branza se taie feli de 1 - 1.5 cm grosime si se pune in tigaia unsacu putin ulei, nu mult, ci exact ca la clatite. Puteti unge tigaia folosind o pensula de patisserie.
Branza se prajeste pana cand devine aurie ( aprox 1 min pe fiecare parte) la foc mediu spre puternic.
Separat, intr-un bol, taiam ardeiul copt Julien (felii subtiri), dam usturoiul pe razatoarea mica, asezonam cu sare si piper dupa gust, punem uleiul de masline si otetul balsamic si amestecam bine-bine.
Putem adauga si patrunjel tocat saubusuioc. Va doresc pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.