Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulouri pizza cu varza kale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai pregatim ingredientele – spalam varza kale, indepartam cotoarele, o rupem bucati mai mici. Spalam foarte bine ciupercile si le stergem cu un servetel de hartie. Taiem ciupercile marunt.
Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline. Scoatem membrana carnatilor si ii prajim la foc mediu, pana sunt rumeniti. Folosim o spatula sau o lingura de lemn pentru a rupe bucatile mai mari de carne.
Peste carnea rumenita adaugam ciupercile si varza kale. Condimentam dupa gust. Lasam totul pe foc pana varza este moale, ciupercile sunt facute si a scazut tot lichidul lasat de legume.
Intre timp, incingem cuptorul la 200°C si tapetam cu unt sau ulei o forma de copt cu diametrul de 20-22cm.
Scoatem aluatul de pizza din ambalaj si il desfasuram pe blatul de lucru. Ungem cu sos de rosii. Punem deasupra amestecul de carne si kale. Nivelam cu spatula.
Presaram mozzarella din abundenta si o apasam usor cu mana sau spatula. Rulam cat de strans foaia de aluat. O taiem in felii de 2-3cm grosime. Asezam feliile in tava, dam la cuptor.
Coacem rulourile 20-25 min sau pana sunt rumenite. In ultimele 5 minute la cuptor, punem extra mozzarella pentru gratinare.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.