meriți să fii surprins
Rulouri pizza cu varza kale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
O idee delicioasa pentru pranz sau cina. Varza Kale este considerata un superaliment, fiind o explozie de vitamine si minerale benefice organismului.

Ingrediente

500 g g Aluat Aluat
(pentru pizza)
500 g g Carnati Carnati
(proaspeti)
500 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
4 - 5 frunze frunza Varza kale Varza kale
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 linguri lingura Sos de rosii Sos de rosii
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
Sare Sare
Piper Piper
Mix condimente Mix condimente

Rulouri pizza cu varza kale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

Mai intai pregatim ingredientele – spalam varza kale, indepartam cotoarele, o rupem bucati mai mici. Spalam foarte bine ciupercile si le stergem cu un servetel de hartie. Taiem ciupercile marunt.

Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline. Scoatem membrana carnatilor si ii prajim la foc mediu, pana sunt rumeniti. Folosim o spatula sau o lingura de lemn pentru a rupe bucatile mai mari de carne.

Peste carnea rumenita adaugam ciupercile si varza kale. Condimentam dupa gust. Lasam totul pe foc pana varza este moale, ciupercile sunt facute si a scazut tot lichidul lasat de legume.

Intre timp, incingem cuptorul la 200°C si tapetam cu unt sau ulei o forma de copt cu diametrul de 20-22cm.

Scoatem aluatul de pizza din ambalaj si il desfasuram pe blatul de lucru. Ungem cu sos de rosii. Punem deasupra amestecul de carne si kale. Nivelam cu spatula.

Presaram mozzarella din abundenta si o apasam usor cu mana sau spatula. Rulam cat de strans foaia de aluat. O taiem in felii de 2-3cm grosime. Asezam feliile in tava, dam la cuptor.

Coacem rulourile 20-25 min sau pana sunt rumenite. In ultimele 5 minute la cuptor, punem extra mozzarella pentru gratinare.

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.