
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust) | ||
3 g g | Nucsoara Nucsoara | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
2 l l | Supa de legume Supa de legume | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Nap Nap | |
3 bucati bucata | Praz Praz | |
45 g g | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie prazul subtire, iar napul, ceapa, cartoful si morcovii in cuburi.
Intr-o tigaie mare, incinge uleiul si adauga prazul, napul, morcovii si ceapa. Soteaza-le timp de 10 minute, amestecand frecvent. Adauga, apoi, supa si condimentele, da in clocot si las-o sa fiarba timp de aproximativ 15 minute, pana cand legumele devin moi.
Daca preferi o textura fina, pune supa intr-un blender si amestec-o pana devine crema, apoi asezoneaz-o din nou, dupa gust.
Bucura-te de toate beneficiile legumelor servind supa calda, garnisita cu patrunjel sau frunze de arpagic tocate.