meriți să fii surprins
Saratele cu cascaval

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Faina Faina
250 g g Cascaval Cascaval
200 g g Unt Unt
Sare Sare
50 ml ml Apa Apa
1 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
(pentru uns)
Susan Susan
(decor)

Saratele cu cascaval

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:33 h
(328)

Mod de preparare

Pune intr-un bol faina, cascavalul dat prin razatoare, untul rece dat prin razatoare si el, sare si apa. Amesteca la inceput cu o lingura si apoi dupa ce adaugi apa, amesteca cu mana si framanta pana obtii un aluat.

Pune aluatul pe o folie alimentara si da-l la frigider pentru 60 de minute. 

Intinde aluatul intre 2 foi de copt si decupeaza saratelele sub forma de stea sau orice alta forma doresti. Pune saratelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unge-le cu galbenus si presara susan.

Da-le la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 18 minute sau pana cand se rumenesc.

Serveste-le cu iaurt sau sos de rosii. 

Pofta buna!