
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Naut Naut | ||
10 g g | Cimbru Cimbru | ||
5 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce) | ||
3 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute) | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
120 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
60 g g | Branza de capra
Branza de capra (telemea) | ||
200 g g | Caracatita Caracatita | ||
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 - 2 lingurite lingurita | Ardei iute
Ardei iute (macinat, in ulei de masline) | ||
1 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | ||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata calda de caracatita cu naut
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocam marunt usturoiul si ceapa, adaugam ardeiul iute si amestecam in acelasi bol. Taiem rosiile cherry in patru, tocam cuburi mici ardeiul gras, tocam marunt patrunjelul, taiem cuburi branza, strecuram si spalam nautul din conserva.
Intr-o tigaie mare punem la calit in ulei de masline usturoiul, ceapa si ardeiul iute si lasam sa se caleasca, dar nu sa se prajeasca. Adaugam condimentele, cimbru si boia, apoi punem nautul si sotam. Punem sare si piper, rosiile cherry, ardeiul gras si branza, lasam ingredientele in tigaie timp de 5 minute la foc mic, sotam, apoi turnam totul pe un platou de servire mai adanc.
Peste sote, asezam caracatita taiata, amestecam si stropim totul cu sucul de la o lamaie proaspat stoarsa.
Pofta buna!