
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
350 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | ||
250 g g | Unt Unt | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
250 g g | Zahar brun Zahar brun | ||
5 g g | Praf de copt Praf de copt | ||
100 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
50 g g | Nuca
Nuca (maruntite) | ||
50 g g | Nuci pecan
Nuci pecan (maruntite) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNegrese de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 160 grade C. Asaza hartie de copt intr-o tava cu latura de 20 cm, unge-o cu atentie si presara apoi cacao.
Topeste ciocolata si untul impreuna, la foc mic, pana cand compozitia devine fina, iar apoi bate ouale si zaharul brun (pentru cca. 10 minute), pana cand compozitia devine usoara si pufoasa. Atunci cand indepartezi blender-ul, compozitia ce se scurge trebuie sa arate precum o panglica groasa, ce se asaza deasupra, inainte de a se scufunda in preparat.
Cerne apoi praful de copt si faina deasupra compozitiei de oua si adauga preparatul din ciocolata si nucile. Incorporeaza cu grija, apoi toarna aluatul in tava.
Coace timp de 45 - 50 de minute sau pana cand partea superioara incepe sa crape. Las-o la racit si apoi tai-o in patratele.