meriți să fii surprins
Negrese de ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

350 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
250 g g Unt Unt
3 bucati bucata Oua Ou
250 g g Zahar brun Zahar brun
5 g g Praf de copt Praf de copt
100 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
50 g g Nuca Nuca
(maruntite)
50 g g Nuci pecan Nuci pecan
(maruntite)

Negrese de ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:45 h
(1)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 160 grade C. Asaza hartie de copt intr-o tava cu latura de 20 cm, unge-o cu atentie si presara apoi cacao.

Topeste ciocolata si untul impreuna, la foc mic, pana cand compozitia devine fina, iar apoi bate ouale si zaharul brun (pentru cca. 10 minute), pana cand compozitia devine usoara si pufoasa. Atunci cand indepartezi blender-ul, compozitia ce se scurge trebuie sa arate precum o panglica groasa, ce se asaza deasupra, inainte de a se scufunda in preparat.

Cerne apoi praful de copt si faina deasupra compozitiei de oua si adauga preparatul din ciocolata si nucile. Incorporeaza cu grija, apoi toarna aluatul in tava.

Coace timp de 45 - 50 de minute sau pana cand partea superioara incepe sa crape. Las-o la racit si apoi tai-o in patratele.