
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBrownies
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciocolata amaruie se toaca si se topeste cu untul la bain-marie. Se prepara 50 ml de espresso tare si se lasa putin la racit. Se amesteca 200 g de zahar pudra cu sare si oua pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Se adauga amestecul de ciocolata si espresso. La aceeasi compozitie se adauga un amestec obtinut din faina, praf de copt si 25 g de cacao.
Ciocolata alba se toaca grosier si se adauga la compozitia de mai sus. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 30 de minute in cuptorul fierbinte, la 180°C, pana suprafata devine crocanta.
Prajitura se lasa la racit in tava, apoi se taie cuburi. Restul de zahar pudra se amesteca cu cacao si se presara peste brownies.