meriți să fii surprins
Brownies

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

30 g g Cacao Cacao
12 g g Praf de copt Praf de copt
75 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
5 g g Sare iodata fina Sare iodata fina
200 g g Unt Unt
400 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
100 g g Ciocolata alba Ciocolata alba
1 bucati bucata Ciocolata Ciocolata
210 g g Zahar pudra Zahar pudra
3 bucati bucata Oua Ou
50 ml ml Cafea macinata Cafea macinata

Brownies

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(12)

Mod de preparare

Ciocolata amaruie se toaca si se topeste cu untul la bain-marie. Se prepara 50 ml de espresso tare si se lasa putin la racit. Se amesteca 200 g de zahar pudra cu sare si oua pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Se adauga amestecul de ciocolata si espresso. La aceeasi compozitie se adauga un amestec obtinut din faina, praf de copt si 25 g de cacao.

Ciocolata alba se toaca grosier si se adauga la compozitia de mai sus. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 30 de minute in cuptorul fierbinte, la 180°C, pana suprafata devine crocanta.

Prajitura se lasa la racit in tava, apoi se taie cuburi. Restul de zahar pudra se amesteca cu cacao si se presara peste brownies.