
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 g g | Cacao Cacao | |
12 g g | Praf de copt Praf de copt | |
75 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
5 g g | Sare iodata fina Sare iodata fina | |
200 g g | Unt Unt | |
400 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
100 g g | Ciocolata alba Ciocolata alba | |
1 bucati bucata | Ciocolata Ciocolata | |
210 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
3 bucati bucata | Oua Ou | |
50 ml ml | Cafea macinata Cafea macinata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrownies
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciocolata amaruie se toaca si se topeste cu untul la bain-marie. Se prepara 50 ml de espresso tare si se lasa putin la racit. Se amesteca 200 g de zahar pudra cu sare si oua pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Se adauga amestecul de ciocolata si espresso. La aceeasi compozitie se adauga un amestec obtinut din faina, praf de copt si 25 g de cacao.
Ciocolata alba se toaca grosier si se adauga la compozitia de mai sus. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 30 de minute in cuptorul fierbinte, la 180°C, pana suprafata devine crocanta.
Prajitura se lasa la racit in tava, apoi se taie cuburi. Restul de zahar pudra se amesteca cu cacao si se presara peste brownies.