Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Medalion de somon cu vin spumant
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Vinul spumant se pune la fiert impreuna cu somonul, cimbrul proaspat si o ceapa taiata in doua. Cand somonul este fiert, se scoate pe o farfurie.
Separat facem piureul de mazare astfel: fierbem mazarea cu cealalta ceapa tocata, apoi o dam prin blender impreuna cu 100 g unt, pana cand obtinem o pasta fina si omogena.
Acest preparat este completat de un sos fin pe care il pregatim din jumatatea cantitatii de vin spumant fiert, pe care o amestecam cu restul de unt la foc mic, pana cand capata consistenta unui sos.
Somonul se serveste alaturi de mazare si sos, dar mai ales alaturi de un pahar de vin spumant cu cei dragi.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.