meriți să fii surprins
Pastrav cu legume in pergament

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
2 bucati bucata Morcovi Morcov
2 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
2 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)
1 bucati bucata Lamai Lamaie
2 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
2 bucati bucata Ceapa Ceapa

Pastrav cu legume in pergament

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(11)

Mod de preparare

1. Morcovii si lamaia se taie felii, ardeii in bucati, cartofii in cuburi iar ceapa rondele.

2. Pastravul se asaza pe bucata de pergamet, se pun in burta pestelui cate 2 felii de lamaie tataie pe jumatate, se aduga legumele in pergament, apoi se impatureste.

3. Se introduce la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 25 minute.

4. Dupa coacere, se desface pergamentul si pestele se servete cald, stropit cu ulei de masline deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei