
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu legume in pergament
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Morcovii si lamaia se taie felii, ardeii in bucati, cartofii in cuburi iar ceapa rondele.
2. Pastravul se asaza pe bucata de pergamet, se pun in burta pestelui cate 2 felii de lamaie tataie pe jumatate, se aduga legumele in pergament, apoi se impatureste.
3. Se introduce la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 25 minute.
4. Dupa coacere, se desface pergamentul si pestele se servete cald, stropit cu ulei de masline deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.