
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Peste
Peste (marin) | ||
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | ||
2 bucati bucata | Limete Limeta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTartar de pesti marini cu limes
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatati coaja de la un limes in fasii subtiri si stoarceti amandoua citricele pentru zeama. Razuiti fin ghimbirul si taiati pestele in bucatele de 1 cm.
Amestecati pestele cu zeama de lamaie si ghimbirul si asezonati cu sare si piper negru. Asezati inele de servire de aproximativ 8 cm in diametru pe farfurii si asezati in interior pestele cu sosul de taratar. Presarati coaja de limes deasupra, indepartati inelele si serviti.