meriți să fii surprins
Tartar de pesti marini cu limes

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Peste Peste
(marin)
1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
2 bucati bucata Limete Limeta

Tartar de pesti marini cu limes

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(3)

Mod de preparare

Curatati coaja de la un limes in fasii subtiri si stoarceti amandoua citricele pentru zeama. Razuiti fin ghimbirul si taiati pestele in bucatele de 1 cm.

Amestecati pestele cu zeama de lamaie si ghimbirul si asezonati cu sare si piper negru. Asezati inele de servire de aproximativ 8 cm in diametru pe farfurii si asezati in interior pestele cu sosul de taratar. Presarati coaja de limes deasupra, indepartati inelele si serviti.