meriți să fii surprins
Dorada umpluta in crusta de sare si lamaie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Dorada Dorada
300 g g Sare de mare Sare de mare
2 bucati bucata Oua Ou
2 bucati bucata Rosii Rosie
2 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
4 bucati bucata Lamai Lamaie
4 frunze frunza Menta Menta
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Dorada umpluta in crusta de sare si lamaie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(4)

Mod de preparare

1. Umplem dorada cu legumele si frunzele de menta.

2. Amestecam sarea cu albusul de ou si coaja rasa de lamaie.

3. Punem un strat subtire pe o tava, apoi dorada, pe care o acoperim cu un alt strat. Introducem pestele la cuptor la o temperatura de 200 de gradeCelsiustimp de 20 minute (pana se intareste si se rumeneste sarea).

4. Dupa coacere, scoatem pestele si inlaturam crusta de sare. Scoatem fileurile si le servim cu legumele din interiorul sau. Stropim pestele cu ulei de masline.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.