
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDorada umpluta in crusta de sare si lamaie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Umplem dorada cu legumele si frunzele de menta.
2. Amestecam sarea cu albusul de ou si coaja rasa de lamaie.
3. Punem un strat subtire pe o tava, apoi dorada, pe care o acoperim cu un alt strat. Introducem pestele la cuptor la o temperatura de 200 de gradeCelsiustimp de 20 minute (pana se intareste si se rumeneste sarea).
4. Dupa coacere, scoatem pestele si inlaturam crusta de sare. Scoatem fileurile si le servim cu legumele din interiorul sau. Stropim pestele cu ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.