
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 frunze frunza | Salvie Salvie | ||
1 legaturi legatura | Rozmarin Rozmarin | ||
1 legaturi legatura | Maghiran Maghiran | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
800 g g | Cod alaska Cod alaska |
Cod cu mirodenii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:30
min
(2)
Mod de preparare
1. Se toaca marunt toate mirodeniile impreună cu usturoiul; se pune ulei intr-o tava pentru cuptor, se pun mirodeniile, iar deasupra se adauga bucatile de peste, se pune ulei de masline peste peste si se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 15 minute.
2. Se scoate si se re-introduce, de data aceasta cu mirodeniile deasupra, si se mai lasa 5-7 minute.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.