meriți să fii surprins
Painici cu pastrav somonat afumat, crema de branza si capere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Chifle Chifla
120 g g Crema de branza Crema de branza
30 g g Capere Capere
250 g g Somon file Somon file
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
25 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
50 g g Salata mixta Salata mixta

Painici cu pastrav somonat afumat, crema de branza si capere

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(5)

Mod de preparare

Chiflele se taie in doua si se prajesc pe o tigaie grill cu ulei de masline.

Crema de branza se amesteca impreuna cu ceapa verde tocata marunt si ulei de masline, sare si piper.

Se rade coaja de la o lamaie, iar pastravul somonat se stropeste cu suc de lamaie.

Se amesteca salata cu coaja de lamaie si putin ulei de masline.

Painea prajita se unge cu crema de branza, iar deasupra se pune pastravul somonat afumat si salata cu dressing.

Se serveste rapid si poate chiar impreuna cu chipsuri sarate de cartofi!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.