
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Chifle Chifla | |
120 g g | Crema de branza Crema de branza | |
30 g g | Capere Capere | |
250 g g | Somon file Somon file | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
25 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
50 g g | Salata mixta Salata mixta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPainici cu pastrav somonat afumat, crema de branza si capere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Chiflele se taie in doua si se prajesc pe o tigaie grill cu ulei de masline.
Crema de branza se amesteca impreuna cu ceapa verde tocata marunt si ulei de masline, sare si piper.
Se rade coaja de la o lamaie, iar pastravul somonat se stropeste cu suc de lamaie.
Se amesteca salata cu coaja de lamaie si putin ulei de masline.
Painea prajita se unge cu crema de branza, iar deasupra se pune pastravul somonat afumat si salata cu dressing.
Se serveste rapid si poate chiar impreuna cu chipsuri sarate de cartofi!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.