meriți să fii surprins
Medalion de somon in crusta de masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
400 g g Rucola Rucola
2 bucati bucata Lamai Lamaie
3 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
200 g g Masline Kalamata Masline Kalamata
4 bucati bucata Somon file Somon file

Medalion de somon in crusta de masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(10)

Mod de preparare

1. Maslinele se pun intr-un blender impreuna cu uleiul si se maruntesc, apoi se pun peste bucatile de somon.

2. Se incinge cuptorul la 180 grade C si se introduce pestele. Se lasa la copt 20 de minute.

3. Se storc lamaile si se toarna peste mixul de salate, alaturi de o lingura de ulei.

4. Se serveste cu salata si dressingul deasupra.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.