
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
400 g g | Rucola Rucola | ||
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
200 g g | Masline Kalamata Masline Kalamata | ||
4 bucati bucata | Somon file Somon file |
Medalion de somon in crusta de masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:30
min
(9)
Mod de preparare
1. Maslinele se pun intr-un blender impreuna cu uleiul si se maruntesc, apoi se pun peste bucatile de somon.
2. Se incinge cuptorul la 180 grade C si se introduce pestele. Se lasa la copt 20 de minute.
3. Se storc lamaile si se toarna peste mixul de salate, alaturi de o lingura de ulei.
4. Se serveste cu salata si dressingul deasupra.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.