
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Arpacas Arpacas | ||
1 bucati bucata | Ton Ton | ||
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
100 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de ton cu arpacas
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem arpacasul intr-un litru de apa, pana boabele sunt moi. Il limpezim bine sub jet de apa rece si il lasam la scurs. Intre timp scurgem maslinele, pe care le putem lasa intregi sau le putem felia. Putem folosi masline verzi sau negre, in functie de preferinte. Scurgem si tonul. Tocam ceapa rosie marunt.
Amestecam toate ingredientele si stropim salata cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Condimentam salata cu sare si piper. Desigur, puteti folosi si alte condimente, cum ar fi ierburile aromatice sau usturoi.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.