meriți să fii surprins
Oua umplute cu crema de branza si somon afumat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Crema de branza Crema de branza
5 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Somon file Somon file
(afumat )

Oua umplute cu crema de branza si somon afumat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(6)

Mod de preparare

Se fierb bine ouale. Se curata si se taie in doua, apoi se indeparteaza galbenusul. Spatiul astfel obtiut se umple cu crema de branza, peste care se asaza o bucatica de somon. Se orneaza cu frunze de marar proaspat.

Sfat: se pot servi alaturi de masline murate pane, combinatia fiind foarte reusita.