meriți să fii surprins
Faguri cu dulceata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

6 bucati bucata Oua Ou
150 g g Zahar Zahar
180 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
180 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
400 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 praf praf Sare iodata fina Sare iodata fina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
5 ml ml Esenta de vanilie Esenta de vanilie

Faguri cu dulceata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(28)

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol incapator ouale, pe care le batem ca pentru omleta, folosind un tel. Punem si un praf de sare, apoi adaugam zaharul, laptele, uleiul, continuam sa amestecam cu telul pana avem o compozitie omogena, in care punem faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam pana avem un aluat mai consistent decat cel pentru clatite.

Incingem bine aparatul de waffe si punem cate o lingurita de compozitie in fiecare parte a aparatului. Inchidem si coacem fagurii pana sunt frumos rumeniti, apoi ii lasam sa se raceasca inainte de a-i umple.

Dupa ce umplem fagurii cu dulceata sau crema de ciocolata, ii pudram cu zahar vanilat Castello. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.