
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
6 bucati bucata | Oua Ou | ||
150 g g | Zahar Zahar | ||
180 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
180 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
400 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
1 praf praf | Sare iodata fina Sare iodata fina | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
5 ml ml | Esenta de vanilie Esenta de vanilie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFaguri cu dulceata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecam intr-un bol incapator ouale, pe care le batem ca pentru omleta, folosind un tel. Punem si un praf de sare, apoi adaugam zaharul, laptele, uleiul, continuam sa amestecam cu telul pana avem o compozitie omogena, in care punem faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam pana avem un aluat mai consistent decat cel pentru clatite.
Incingem bine aparatul de waffe si punem cate o lingurita de compozitie in fiecare parte a aparatului. Inchidem si coacem fagurii pana sunt frumos rumeniti, apoi ii lasam sa se raceasca inainte de a-i umple.
Dupa ce umplem fagurii cu dulceata sau crema de ciocolata, ii pudram cu zahar vanilat Castello. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.