
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFenicul pane cu sos de iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Bulbii de fenicul se spala, li se taie tulpinile, apoi se taie in doua si li se elimina partea de la baza. Jumatatile de fenicul pot fi taiate in bucati mai mici, avand grija ca foile se nu se separe. In farfurii separate se pun faina, pesmetul si ouale batute cu sare. Uleiul se pune la incins in tigaie, iar bucatile de fenicul se dau pe rand prin faina, oua si pesmet. Bucatile de fenicul se pun la prajit si se intorc pe cealalta parte cand incep sa prinda culoare, iar cand sunt gata se scot pe un servet gros de hartie astfel incat sa se elimine excesul de ulei.
Sosul de pregateste din iaurt amestecat cu usturoi si morcov dat pe razatoarea mica. Sosul se potriveste de sare si se presara deasupra lui patrunjel uscat sau proaspat. Feniculul pane se serveste inmuiat in sos de iaurt. Pofta buna!