meriți să fii surprins
Mozzarella de bivolita marinata servia pe prosciutto si andive

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Prosciutto crud Prosciutto crud
40 g g Sos pesto Sos pesto
2 lingurite lingurita Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic
2 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 fire fir Busuioc Busuioc
(proaspat)
1 bucati bucata Andive Andive
250 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
(de bivolita)

Mozzarella de bivolita marinata servita pe prosciutto si andive

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(2)

Mod de preparare

Se amesteca pesto-ul cu otetul balsamic si uleiul de masline, apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se toaca fin frunzele de busuioc si se adauga amestecului. Se tamponeaza mozzarella, se da prin amestec si apoi se lasa cel putin 1 ora la marinat in frigider.

Prosciutto-ul se rupe in bucatele mici si fine. Se spala andiva, se desfac frunzele si se impart pe 4 farfurii. Se scoate mozzarella din marinata, se taie felii si se apeaza pe farfurii iar apoi se presara prosciutto-ul peste.

La final, se toarna marinata peste intreaga compozitie. Pofta buna!