
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Prosciutto crud Prosciutto crud | ||
40 g g | Sos pesto Sos pesto | ||
2 lingurite lingurita | Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic | ||
2 lingurite lingurita | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
4 fire fir | Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
1 bucati bucata | Andive Andive | ||
250 g g | Branza Mozzarella
Branza Mozzarella (de bivolita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMozzarella de bivolita marinata servita pe prosciutto si andive
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se amesteca pesto-ul cu otetul balsamic si uleiul de masline, apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se toaca fin frunzele de busuioc si se adauga amestecului. Se tamponeaza mozzarella, se da prin amestec si apoi se lasa cel putin 1 ora la marinat in frigider.
Prosciutto-ul se rupe in bucatele mici si fine. Se spala andiva, se desfac frunzele si se impart pe 4 farfurii. Se scoate mozzarella din marinata, se taie felii si se apeaza pe farfurii iar apoi se presara prosciutto-ul peste.
La final, se toarna marinata peste intreaga compozitie. Pofta buna!