
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Branza de vaca Branza de vaca | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 lingurite lingurita | Zahar brun Zahar brun | |
10 ml ml | Vin vermut Vin vermut | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
2 felii felie | Baghete Bagheta | |
2 felii felie | Bacon Bacon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartine frantuzesti de Craciun
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie bine incinsa punem vermutul, ceapa taiata marunt si zaharul brun. Reducem focul si amestecam incontinuu timp de 10 minute pana cand vermutul se evapora, zaharul se topeste si ceapa se caramelizeaza.
2. In alta tigaie prajim feliile de bacon cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana devin crocante.
3. Ungem feliile de paine cu cate 1 lingura de branza proaspata de vaci, apoi adaugam dulceata de ceapa, feliile de bacon si piperul proaspat macinat.
4. Le servim cat sunt calde, Pofta Buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.