meriți să fii surprins
Tartine frantuzesti de Craciun

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Branza de vaca Branza de vaca
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
2 lingurite lingurita Zahar brun Zahar brun
10 ml ml Vin vermut Vin vermut
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 felii felie Baghete Bagheta
2 felii felie Bacon Bacon

Tartine frantuzesti de Craciun

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(3)

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie bine incinsa punem vermutul, ceapa taiata marunt si zaharul brun. Reducem focul si amestecam incontinuu timp de 10 minute pana cand vermutul se evapora, zaharul se topeste si ceapa se caramelizeaza.

2. In alta tigaie prajim feliile de bacon cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana devin crocante.

3. Ungem feliile de paine cu cate 1 lingura de branza proaspata de vaci, apoi adaugam dulceata de ceapa, feliile de bacon si piperul proaspat macinat.

4. Le servim cat sunt calde, Pofta Buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.