
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
100 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
Oregano
Oregano (dupa gust ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust ) | ||
12 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRosii cu branza proaspata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Golim rosiile, presaram sare si le punem la scurs cu gura in jos.
2. Facem un amestec de branza cu mascarpone si oregano, umplem rosiile si le ornam cu o frunza de busuioc. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.