meriți să fii surprins
Cosulete cu Prosciutto cotto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Crema de branza Crema de branza
1 pachete pachet Foietaj Foietaj
12 felii felie Prosciutto crud Prosciutto crud
200 g g Miez de nuca Miez de nuca
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
250 g g Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit

Cosulete cu Prosciutto cotto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(1)

Mod de preparare

In mijlocul fiecarei felii de sunca asezam frumos o lingura de crema de branza, apoi rulam feliile si le asezam in mijlocul unei foi de placinta. Din foile de placinta astfel umplute, facem cosulete pe care le introducem in cuptorul incins la 180 de grade, timp de 3 minute.

Pentru sos, amestecam intr-o cratita, la foc mic, smantana, parmezanul si nucile maruntite. Cand sosul devine suficient de consistent, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Cu acest sos, decoram cosuletele de foitaj umplute cu sunca si crema de branza. Poftiti la masa!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.