
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Crema de branza Crema de branza | |
1 pachete pachet | Foitaj Foitaj | |
12 felii felie | Prosciutto crud Prosciutto crud | |
200 g g | Miez de nuca Miez de nuca | |
100 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
250 g g | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCosulete cu Prosciutto cotto
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
In mijlocul fiecarei felii de sunca asezam frumos o lingura de crema de branza, apoi rulam feliile si le asezam in mijlocul unei foi de placinta. Din foile de placinta astfel umplute, facem cosulete pe care le introducem in cuptorul incins la 180 de grade, timp de 3 minute.
Pentru sos, amestecam intr-o cratita, la foc mic, smantana, parmezanul si nucile maruntite. Cand sosul devine suficient de consistent, adaugam patrunjelul tocat marunt.
Cu acest sos, decoram cosuletele de foitaj umplute cu sunca si crema de branza. Poftiti la masa!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.