
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Zahar Zahar | ||
50 ml ml | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
500 g g | Capsuni Capsuni | ||
Menta
Menta (dupa gust) | |||
Apa de trandafiri
Apa de trandafiri (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDulceata de capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata capsunile si se zdrobesc.
Se amesteca cu sucul de lamaie, se cantaresc si se amesteca cu aceeasi cantitate de zahar, intr-un castron inalt. Se amesteca cu un mixer 15 min., pana compozitia se ingroasa putin.
Se potriveste de gust cu apa de trandafiri sau menta.
Dulceata se toarna in borcane curate, clatite cu apa fierbinte. Se inchid bine borcanele si se pastreaza la rece.
Dulceata astfel se poate pastra 2-3 saptamani si e foarte gustoasa nu doar unsa pe paine, ci si amestecata cu branza sau cu iaurt.