meriți să fii surprins
Dulceata de capsuni

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Zahar Zahar
50 ml ml Zeama de lamaie Zeama de lamaie
500 g g Capsuni Capsuni
Menta Menta
(dupa gust)
Apa de trandafiri Apa de trandafiri
(dupa gust)

Dulceata de capsuni

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

Se curata capsunile si se zdrobesc.

Se amesteca cu sucul de lamaie, se cantaresc si se amesteca cu aceeasi cantitate de zahar, intr-un castron inalt. Se amesteca cu un mixer 15 min., pana compozitia se ingroasa putin.

Se potriveste de gust cu apa de trandafiri sau menta.

Dulceata se toarna in borcane curate, clatite cu apa fierbinte. Se inchid bine borcanele si se pastreaza la rece.

Dulceata astfel se poate pastra 2-3 saptamani si e foarte gustoasa nu doar unsa pe paine, ci si amestecata cu branza sau cu iaurt.