
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Piept de pui Piept de pui | |
2 bucati bucata | Salata verde Salata verde | |
50 g g | Boabe de porumb Boabe de porumb | |
50 g g | Rucola Rucola | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Telina Telina | |
30 g g | Ghimbir Ghimbir | |
20 ml ml | Otet balsamic Otet balsamic | |
0,5 lingurite lingurita | Gem de zmeura Gem de zmeura | |
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Grepfruturi Grepfrut |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de pui cu ghimbir
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ghimbirul, telina si morcovul se taie julien. Salata si rucola se spala temeinic si se lasa la scurs.
Se rumeneste pieptul de pui intr-o tigaie fara ulei, apoi se taie cubulete.
Se pune salata spalata si rupta impreuna cu rucola si boabele de porumb intr-un bol, se adauga morcovul, telina, feliile de grepfrut si ghimbirul. Se bate uleiul de masline cu un tel pana se albeste, apoi se adauga otetul amestecat cu dulceata de zmeura si se potriveste sosul de sare.
Peste salata se adauga cubuletele de carne si se toarna desupra sosul de otet. Nu va ramane decat sa va bucurati de minunatia obtinuta!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.