meriți să fii surprins
Rulouri toast cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

8 felii felie Paine toast Paine toast
6 lingurite lingurita Crema de ciocolata Crema de ciocolata
2 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Lapte Lapte
2 lingurite lingurita Zahar pudra Zahar pudra
50 ml ml Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit

Rulouri toast cu ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(11)

Mod de preparare

Taiem coaja feliilor de paine toast. Cu ajutorul unui sucitor, le intindem foarte bine, pana sunt subtiri de 2-3mm. Ungem fiecare felie cu o lingurita de crema de ciocolata si o intindem uniform folosind o spatula. Rulam foarte strans felia de paine.

Batem ouale impreuna cu laptele. Dam fiecare rulou prin amestecul de ou. Il prajim in ulei incins pana este frumos rumenit pe toate partile. Cand rulourile se racesc putin, le pudram cu zahar.

Simplu, rapid si totusi, un adevarat rasfat la micul dejun! Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stii despre reteta:Punctul de plecare al retetei de Rulouri toast cu ciocolata sunt doua variante de mic dejun iubite in familia noastra: paine in ou si paine cu crema de ciocolata. Le-am combinat intr-o reteta suprinzator de simplu de pregatit dar foarte aspectuoasa!Rulouri toast cu ciocolata se pot servi calde sau reci, vor fi la fel de delicioase! Inainte de servire le pudram cu zahar amestecat cu scortisoara, pentru un plus de aroma.Daca nu va place crema de ciocolata, puteti umple rulourile cu dulceata sau gem. Este nevoie de un gem mai dens, cum este magiunul, gemul de macese sau caise.

Puteti folosi paine toast alba sau integrala, in functie de preferinte.Puteti praji rulourile in ulei sau in unt dar si in cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 20 min la 180°C. Recomandarea mea este sa le intoarceti pe la jumatatea timpului de coacere, pentru a se rumeni uniform pe ambele parti.