
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCrumble
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata rubarba, se curata de coaja si se taie bucati. Se amesteca cu merisoarele, 2 linguri de zahar brun si zahar vanilat si se pun intr-o forma de sufleu unsa. Nucile caju si fisticulse clatesc, se usuca prin tamponare si se toaca. Se amesteca cu unt, restul de zahar, faina si fulgi de ovaz, se repartizeaza peste fructe.
Compozitia se coace in cuptorul preincalzit la 180°C cca. 40 min., pana devine crocanta. Intre timp se amesteca smantana, iaurtul si mierea. Se serveste ca sos langa prajitura calduta.