meriți să fii surprins
Crumble

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Miere Miere
150 g g Iaurt Iaurt
100 g g Smantana 20% Smantana 20%
40 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
60 g g Unt Unt
2 bucati bucata Zahar vanilat Zahar vanilat
50 g g Zahar brun Zahar brun
100 g g Merisoare Merisoare
800 g g Rubarba Rubarba
50 g g Caju Caju
80 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz

Crumble

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Se curata rubarba, se curata de coaja si se taie bucati. Se amesteca cu merisoarele, 2 linguri de zahar brun si zahar vanilat si se pun intr-o forma de sufleu unsa. Nucile caju si fisticulse clatesc, se usuca prin tamponare si se toaca. Se amesteca cu unt, restul de zahar, faina si fulgi de ovaz, se repartizeaza peste fructe.

Compozitia se coace in cuptorul preincalzit la 180°C cca. 40 min., pana devine crocanta. Intre timp se amesteca smantana, iaurtul si mierea. Se serveste ca sos langa prajitura calduta.