meriți să fii surprins
Chec cu fructe de padure si fulgi de ovaz

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

180 g g Faina Faina
2 g g Scortisoara Scortisoara
10 g g Praf de copt Praf de copt
5 g g Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
80 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
2 bucati bucata Banane Banana
150 g g Iaurt de cocos Iaurt de cocos
60 ml ml Ulei de cocos Ulei de cocos
250 g g Miere Miere
130 g g Zmeura Zmeura
150 g g Afine Afine

Chec cu fructe de padure si fulgi de ovaz

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:20 h
(991)

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 160°C. Pune o bucata de hartie de copt pe baza si lateralele unei tavi de chec.

Intr-un bol mare, amesteca faina, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, fulgii de ovaz si zaharul vanilinat.

Intr-un alt bol amesteca ingredientele umede: bananele pasate (cu ajutorul unei furculite), iaurtul de cocos, uleiul de cocos si mierea. Omogenizeaza bine cu o spatula.

Adauga ingredientele umede peste cele uscate si amesteca bine. Adauga zmeura si afinele proaspete si amesteca usor astfel incat sa nu se striveasca fructele.

Adauga amestecul obtinut in tava pregatita la inceput. Pune deasupra fructe proaspete si baga la cuptor, in cuptorul preincalzit, timp de 70 minute.

Checul este gata atunci cand este bine crescut si daca introduci o scobitoare in mai multe locuri, aceasta trebuie sa iasa curata.

Lasa-l sa se raceasca pentru aproximativ 20 de minute inainte de a-l felia sau cel mai bine feliaza atunci cand servesti.

Pofta buna!

1 oferte

Făină albă de cozonacFăină albă de cozonac
Făină albă de cozonac
19.02 - 25.02
-29%
2,35
1,65Lei