
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Creveti Creveti | |
250 g g | Aluat
Aluat (patiserie ) | |
25 g g | Pasta de ardei
Pasta de ardei (iute ) | |
250 g g | Ananas Ananas | |
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Castraveti Castravete | |
25 ml ml | Otet alb Otet alb | |
50 g g | Zahar Zahar | |
200 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti inveliti in aluat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se sareaza crevetii si se invelesc in fasii de aluat. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc cu sos dulce-iute facut in casa. Se taie cuburi ananasul si se arunca intr-o tigaie cu pasta de ardei iute. Se adauga sucul din conserva aproape cat sa acopere cuburile de ananas si se lasa la redus. La final, se presara busuioc tocat marunt peste sos.
Pentru salata de castraveti, se amesteca otetul cu zahar si se toarna peste castravetii taiati cuburi mari. Se amesteca impreuna cu ulei de floarea-soarelui.
Se servesc crevetii fierbinti, sosul la temperatura camerei si castravetii reci! Pofta buna!