meriți să fii surprins
Creveti inveliti in aluat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Creveti Creveti
250 g g Aluat Aluat
(patiserie )
25 g g Pasta de ardei Pasta de ardei
(iute )
250 g g Ananas Ananas
Busuioc Busuioc
(dupa gust)
2 bucati bucata Castraveti Castravete
25 ml ml Otet alb Otet alb
50 g g Zahar Zahar
200 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Creveti inveliti in aluat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

Se sareaza crevetii si se invelesc in fasii de aluat. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc cu sos dulce-iute facut in casa. Se taie cuburi ananasul si se arunca intr-o tigaie cu pasta de ardei iute. Se adauga sucul din conserva aproape cat sa acopere cuburile de ananas si se lasa la redus. La final, se presara busuioc tocat marunt peste sos.

Pentru salata de castraveti, se amesteca otetul cu zahar si se toarna peste castravetii taiati cuburi mari. Se amesteca impreuna cu ulei de floarea-soarelui.

Se servesc crevetii fierbinti, sosul la temperatura camerei si castravetii reci! Pofta buna!