meriți să fii surprins
Ananas cu orez si creveti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Creveti Creveti
1 bucati bucata Ananas Ananas
200 g g Orez bob rotund Orez bob rotund
100 g g Fasole verde Fasole verde
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
20 g g Stafide Stafide
80 g g Caju Caju
Oregano Oregano
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Ananas cu orez si creveti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

Decongelati crevetii. Scoateti cozile de creveti congelate din ambalaj. Lasati la decongelat intr-o sita, la temperatura camerei, timp de 1-2 ore, apoi clatitii si uscatii prin tamponare.Taiati ananasul in jumatate, apoi ii scoateti miezul si il taiati in cubulete. Fierbeti orezul 18 -20 minute, conform specificatiilor de pe ambalaj. Decongelati fasolea.

Intr-o tigaie unsa cu ulei de masline, rumeniti ardeiul rosu taiat in cubulete timp de 3-4 minute. Adaugati ananasul, fasolea verde, stafidele, caju-ul, crevetii, orezul fiert si oregano. Sarati si piperati si fierbeti timp de 8 minute.

Umpleti jumatatile de anans si serviti imediat. Pofta buna!