
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Creveti Creveti | |
1 bucati bucata | Ananas Ananas | |
200 g g | Orez bob rotund Orez bob rotund | |
100 g g | Fasole verde Fasole verde | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
20 g g | Stafide Stafide | |
80 g g | Caju Caju | |
Oregano
Oregano (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAnanas cu orez si creveti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Decongelati crevetii. Scoateti cozile de creveti congelate din ambalaj. Lasati la decongelat intr-o sita, la temperatura camerei, timp de 1-2 ore, apoi clatitii si uscatii prin tamponare.Taiati ananasul in jumatate, apoi ii scoateti miezul si il taiati in cubulete. Fierbeti orezul 18 -20 minute, conform specificatiilor de pe ambalaj. Decongelati fasolea.
Intr-o tigaie unsa cu ulei de masline, rumeniti ardeiul rosu taiat in cubulete timp de 3-4 minute. Adaugati ananasul, fasolea verde, stafidele, caju-ul, crevetii, orezul fiert si oregano. Sarati si piperati si fierbeti timp de 8 minute.
Umpleti jumatatile de anans si serviti imediat. Pofta buna!