
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Fructe de mare Fructe de mare | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
200 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
200 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust) | ||
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
300 g g | Branza de vaca Branza de vaca |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFructe de mare in stil grecesc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se aleg galbenusurile oualor.
2. Se taie telemeaua cubulete si se dezgheata fructele de mare.
3. Se incinge uleiul de masline si se rumeneste usturoiul. Apoi se indeparteaza usturoiul si se pun fructele de mare si ceapa, amestecandu-se la foc mare.
4. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste fructele de mare, amestecand rapid timp de 1-2 minute.
5. Dupa ce se opreste focul, se adauga telemeaua si patrunjelul. Se asezoneaza cu sare si piper.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.