meriți să fii surprins
Fructe de mare in stil grecesc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Fructe de mare Fructe de mare
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
200 g g Smantana 12% Smantana 12%
200 g g Masline verzi Masline verzi
(fara samburi)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper alb Piper alb
(dupa gust)
4 catei catel Usturoi Usturoi
2 bucati bucata Oua Ou
300 g g Branza de vaca Branza de vaca

Fructe de mare in stil grecesc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(25)

Mod de preparare

1. Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se aleg galbenusurile oualor.

2. Se taie telemeaua cubulete si se dezgheata fructele de mare.

3. Se incinge uleiul de masline si se rumeneste usturoiul. Apoi se indeparteaza usturoiul si se pun fructele de mare si ceapa, amestecandu-se la foc mare.

4. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste fructele de mare, amestecand rapid timp de 1-2 minute.

5. Dupa ce se opreste focul, se adauga telemeaua si patrunjelul. Se asezoneaza cu sare si piper.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei